© 2020 Theaterschool MyDreams, onderdeel van MET MyDreams   Alle rechten voorbehouden       E-mail: info@kunstkampen.nl Tags: zomerkamp zomerkampen 2016 kinderkamp jeugdkamp tienerkamp sportkamp theaterkamp kinderkamp jeugdkamp musicalkampen zanglessen danskamp musicalkamp muziekkamp hiphopkamp zangkamp acteerkamp filmkamp toneelkamp muziektheaterkamp theaterkampen  acteerkampen vakantiekampen dans kamp dansen workshops zomervakantie kampen dancecamp muziektheater acteren zang zingen onvergetelijke kampen danskampen zomerstages toneelschool dansschool zomercursus zomerprogramma zomerrooster theaterstage dansstage jeugdvakantie kindervakantie tienerkamp danskampen vlogkamp kunstkampen kunstkamp mydreams theaterschool woordkunst musicalcamp hiphop zomerstage BN’ers danskamp jeugdkampen muziekkamp muziekschool musical summerschool zomerschool zangkampen acteerkampen dans en musical balletkamp hiphopdanskampen hiphopkamp muziekkampen zangschool
MyDreams KunstKampen

BN’ers 2019

> Op ieder zomerkamp krijg je drie gastworkshops van bekende artiesten! Hieronder zie je de BN’ers die afgelopen zomer te gast waren.
Schrijf je nu in Schrijf je nu in
Gek op theater? Dan zijn dit de leukste zomerkampen voor jou in Nederland! 10 JAAR MyDreams!                                                           

BN’ers Zomerkampen 2019

Volg alle informatie over de BN’er workshops op onze Instagrampagina: http://www.instagram.com/kunstkamp en Facebookpagina: http://www.facebook.com/kunstkampen

>Jolijn Henneman

Workshops Acteren en Zang 2019: KunstKamp Acteren week 3 en 6 KunstKamp Zang week 3 KunstKamp DansMusical week 6 Actrice Jolijn Henneman werd bekend door de rol van Elin/Becky in Nieuwe Tijden en GTST. Je kunt Jolijn ook kennen van haar rol in de populaire film Misfit. Voor haar grote doorbraak speelde ze Prinses Linde in de populaire Studio 100 productie Prinsessia. Jolijn speelde ook in de musicals Doornroosje en Grease. Vorig jaar was Jolijn te zien in Showponies, een show van Alex Klaassen. Dit seizoen speelt ze de hoofdrol in Mamma Mia! Komend filmseizoen is Jolijn ook te zien in Misfitis2. Jolijn komt in 2019 les geven in kampweken 3 en 6 bij het Acteerkamp, Zangkamp en DansMusicalkamp.

Video:

> Bekijk op ons YouTubekanaal MyDreamsNL filmpjes van voorgaande jaren. De BN’ers voor 2020 worden tussen februari en juli bekend gemaakt.
>Bruno Prent Workshops Acteren en Rap 2020: KunstKamp Acteren week 3 en 6 KunstKamp DansMusical week 4 en 6 KunstKamp MuziekTheater week 4 KunstKamp Zang week 3 Bruno Prent is bij het grote publiek bekend als Dylan King uit SpangaS. Voor SpangaS speelde Bruno al een gastrol in Goede Tijden, Slechte Tijden. Naast Dylan in SpangaS speelt Bruno momenteel ook Jack in de NPO3-serie ‘de Slet van 6 VWO’. Bruno is niet alleen acteur maar hij maakt ook muziek en is zanger/rapper. Zo zong hij o.a. de titelsong voor ‘de Slet van 6 VWO’; ‘Het is al gebeurd’ en voor zijn debuutsingle ‘Je weet niks’ vloog hij naar Ibiza om daar zijn videoclip op te nemen. Dit jaar bracht hij de singles’Bjina half 1’ en ‘Zo weinig tijd’ uit. Naast acteren en muziek maken zie je Bruno ook regelmatig presenteren, hij is een vaste invaller voor het tv-programma Zapplive. Bruno komt in 2020 les geven in kampweken 3, 4 en 6 bij het Acteerkamp, DansMusicalkamp, MuziekTheaterkamp en Zangkamp. >Ginny Pauw Workshops Dans 2019: KunstKamp DansMusical week 5 KunstKamp HipHop week 5 Ginny Pauw heeft al voor heel veel grote tv-programma’s gedanst. Je zag haar o.a. in Dance Dance Dance en The Voice of Holland. In het buitenland werkte ze ook als danseres en werkte ze voor o.a. de Duitse Idols. Ginny deelde de afgelopen jaren het podium met heel veel artiesten, denk bijvoorbeeld aan The Ladies of Soul, Waylon, Anne-Marie en Kylie Minogue. Voor de show ‘Let’s Dance’ was Ginny naast danseres ook de assistent-choreograaf van Timor Steffens. Momenteel is Ginny Pauw de choreograaf voor Buddy Vedder. Zij maakte de choreografieën voor zijn laatste twee videoclips. Ginny komt in 2019 les geven in kampweek 5  bij het DansMusicalkamp en het HipHopkamp.

>Tommie Christiaan

Workshops Acteren, Dans en Zang 2019: KunstKamp Acteren week 2 KunstKamp MuziekTheater week 2 en 4 KunstKamp Dans week 4 Musicalster Tommie Christiaan werd bekend door zijn hoofdrollen in o.a. de musicals Zorro, Grease, Hair en ‘On Your Feet.’ In de afgelopen jaren was Tommie ook op tv te zien in ‘De Beste Zangers van Nederland’ en in The Voice of Holland. Daarnaast kunnen jullie deze acteur/danser/zanger ook nog kennen van de films ‘Afblijven’ en ‘Dansen op de vulkaan.’ Tommie studeerde zelf aan ‘Dansacademie Lucia Marthas’. In 2018 speelde Tommie de hoofdrol in ‘The Passion’ en dit seizoen tourde hij rond met zijn solo theatershow ‘In een ander licht’. Tommie bracht dit jaar ook een EP uit ‘Zoveel Liefde’. Tommie komt in 2019 les geven in kampweken 2 en 4 bij het Acteerkamp, Danskamp en MuziekTheaterkamp.
Schrijf je nu in Schrijf je nu in
>Ridder van Kooten Workshop Musical 2019: KunstKamp MuziekTheater week 4 Ridder van Kooten werd wereldwijd bekend bekend door zijn rol in de Disneyfilm ‘Tini: Het nieuwe leven van Violetta’. Voor die tijd speelde hij al in Jonge Garde, Brugklas, The Passion en SpangaS. In Nederland werd hij ook bekend bij het volwassen publiek door zijn rol in de serie ‘Nieuwe Tijden’. Ridder is niet alleen een acteur, hij is ook zanger. Als kind speelde hij al in de musicals ‘The Sound of Music’ en ‘Dr. Dolittle’. In ‘Tina de Musical’ had hij voor het eerst een volwassen hoofdrol te pakken. Volgend seizoen speel Ridder een hoofdrol in de musical ‘Pijnstillers. Ridder komt in 2019 les geven in kampweek 4 bij het MuziekTheaterkamp.
>Dilan Yurdakul Workshops Acteren 2019: KunstKamp Acteren week 1 KunstKamp DansMusical week 1 Dilan Yurdakul is bij het grote publiek bekend geworden door haar rol van Aysen in Goede Tijden, Slechte Tijden. Voor GTST speelde Dilan al in diverse theaterproducties. Voor die theaterliefde heeft ze nu ook een korte pauze genomen van GTST. Vanaf 2019 is Dilan twee jaar lang onderdeel van de nieuwe makersregeling, ondersteund door het Fonds Podiumkunsten, en zal ze twee producties maken. Dilan schreef, produceerde en speelde al eerder in ‘Dorian Gray’, ‘Carmen’ en ‘Bekentenis van een Jong Meisje’ . En Dilan speelde in een productie van NTGent in de voorstelling Sneeuw. Dilan komt in 2019 les geven in kampweek 1 bij het Acteerkamp en DansMusicalkamp.
>Cecilia Adorée Workshops Acteren en Zang 2019: KunstKamp Acteren week 3 KunstKamp Zang week 3 Actrice en zangeres Cecilia Adorée is bij het grote publiek bekend geworden door haar rol van Tiffy in ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’ en ‘Nieuwe Tijden’. Voor ‘Nieuwe Tijden’ speelde Cecilia o.a. mee in Dokter Deen, Filkken Maastricht en de film Bluf. Cecilia is afgestudeerd aan de MuziekTheater opleiding van Codarts. In Nederland speelde ze in de musical ‘Soldaat van Oranje’ en in een productie voor het RO-Theater. Cecilia speelde ook in Life of Times van The National Theatre of New York. Als zangeres vormt ze een muzikaal duo met Amir Swaab en zingt ze in de groep Fenominals. Cecilia komt in 2019 les geven in kampweek 3 bij het Acteerkamp en het Zangkamp.

>Juvat Westendorp

Workshops Acteren en Dans 2019: KunstKamp Dans week 4 KunstKamp MuziekTheater week 4 Acteur en danser Juvat Westendorp werd bij het grote publiek bekend door zijn deelname aan ‘So You Think You Can Dance’. Na dit dansprogramma kreeg Juvat al snel aanbiedingen om te gaan acteren in tv-series. Juvat was als danser o.a. te zien bij het Scapino Ballet en het dansgezelschap van Isabelle Beernaert. Hij heeft ook zijn eigen dansschool; ‘Juvat Dance Academy’ in Zaandam. Momenteel richt Juvat zich vooral op zijn acteercarrière. Hij was te zien in ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’, en in de films ‘Tuintje in mijn hart’ en ‘Onze Jongens’. Binnenkort zal hij in de bioscoop te zien zijn in de film ‘Onze Jongens in Miami’. Juvat komt in 2019 les geven in kampweek 4 bij het Danskamp en MuziekTheaterkamp.

>May Hollerman

Workshops Acteren en Musical 2019: KunstKamp Acteren week 6 KunstKamp DansMusical week 5 en 6 Actrice en zangeres May Hollerman werd bekend door de rol van Selma in de serie Brugklas. May speelde Selma niet alleen in de serie maar ook in de film ‘Brugklas: de tijd van mijn leven.’ En in het nieuwe schooljaar zal May rondtouren door Nederland met ‘Brugklas de Musical’. Die musical zal niet de eerste keer zijn dat May zingend te horen is want ze zong ook al de titelsong Good day’ voor de bioscoopfilm ‘Elvy's Wereld: So Ibiza!’. May speelde de hoofdrol van Elvy in de film. May acteert, danst en zingt al van kleins af aan en deed haar middelbare school aan de TheaterHavo van Rotterdam. May komt in 2019 les geven in kampweken 5 en 6  bij het Acteerkamp en DansMusicalkamp.
>Niels van den Heuvel Workshop Dans 2019: KunstKamp Dans week 4 Danser Niels van den Heuvel werd bekend in Nederland en België door zijn deelname aan So You Think You Can Dance’. Voor die tijd zat hij al in de dansgroep ‘Furious Flow’ met o.a. Juvat Westendorp. Hij was choreograaf voor tv programma’s zoals “Junior Dance”, “Junior Songfestival” en voor artiesten zoals Sharon Doorson en Glennis Grace. Sinds 2014 woont Niels in de Verenigde Staten, daar danste hij jaren als hoofdpersonage/Dance character “The Walrus” voor Cirque du Soleil. In Amerika heeft Niels inmiddels een mooie carrière opgebouwd, hij was als danser o.a. te zien bij  ‘America’s Got Talent’ en de ‘Latin American Music Awards. En momenteel is Niels danser voor niemand minder dan zangers Ricky Martin en Chayanne. Niels komt in 2019 les geven in kampweek 4 bij het Danskamp.
© Masha Osipova

>Sterre van Woudenberg

Workshops Acteren en Musical 2019: KunstKamp Acteren week 1 KunstKamp DansMusical week 1 en 5 Actrice Sterre van Woudenberg is bekend door de rol van Nola in Brugklas. Dit jaar speelde ze ook de hoofdrol in de bioscoopfilm ‘Brugklas: de tijd van m’n leven’. Voor die tijd volgde Sterre diverse workshops bij o.a. Pia Douwes en Hugo Metsers. Sterre was voor haar tv-doorbraak in Brugklas te zien in de zang- en dansshow Jeans Teenz. Ook speelde Sterre diverse grote rollen in musicalproducties van Tim Koldenhof, zoals Wicked en Legally Blonde. Sterre komt in 2019 les geven in kampweken 1 en 5  bij het Acteerkamp en DansMusicalkamp.
>Herrold Anakotta Workshop Dans 2019: KunstKamp HipHop week 5 Herrold ook wel bekend als Herrie the robot begon pas na zijn opleiding met dansen maar stond toen wel al snel op het wereldkampioenschap HipHop International in Las Vegas. Herrold deed mee aan het tv-programma ‘So You Think You Can Dance’ en won met het door Vincent Vianen samengestelde danscrew het tv-programma ‘The Ultimate Dance Battle’. Momenteel danst Herrold in de crew Avant Garde Collective, de crew die hij zelf oprichte. De bekende dansgroep danste o.a. bij ‘The Voice of Holland’ en wonnen de tv-programma’s ‘Battle on the dancefloor’ en ‘Time to Dance.’ Bekijk hier hun finale optreden van het laatste programma. Herrold komt in 2019 les geven in kampweek 5  bij het HipHopkamp.
>Davy Denkers Workshop Dans 2019: KunstKamp HipHop week 5 Davy Denkers ook wel bekend als Fro-Fro volgde de Urban Dance opleiding in Arnhem. Davy won met zijn eerste crew grote prijzen zoals de ‘World of Dance Europe’. Na zijn oleiding tourde Davy met ‘Blaze the show’ door Europa en danste ook in Qatar. Davy heeft zijn eigen dansstudio ‘URBAN PARK’. Momenteel danst Davy in de crew Avant Garde Collective. De bekende dansgroep danste o.a. bij ‘The Voice of Holland’ en wonnen de tv-programma’s ‘Battle on the dancefloor’ en ‘Time to Dance.’ Bekijk hier hun finale optreden van het laatste programma. Davy is te zien in de nieuwste videoclip van DJ Armin van Buuren, Lonely for you. En je kunt Davy ook spotten in de videoclips van Buddy Vedder en Ben Saunders. Davy komt in 2019 les geven in kampweek 5  bij het HipHopkamp.

>Levi van Kempen

Workshops Acteren en Musical 2019: KunstKamp Acteren week 2 KunstKamp MuziekTheater week 2 Acteur en presentator Levi van Kempen begon al op jonge leeftijd in de musical Elisabeth en hij zong bij Kinderen voor Kinderen. Zijn grote doorbraak op tv kwam door de soapserie ‘Onderweg Naar Morgen.’ Levi is ook stemacteur en sprak heel veel tekenseries en films in, zoals ‘The Lego Ninjago Movie’ en ‘Hannah Montana’. Vorig jaar was Levi te zien in ‘GTST’ en als verslaggever bij de Amerikaanse ‘Dr. Phil.’ Levi speelde ook nog in grote musicals zoals ‘Grease’ en ‘Je Anne’. Dit seizoen speelt hij de hoofdrol in ‘All Stars de Musical’. Levi komt in 2019 les geven in kampweek 2 bij het Acteerkamp en het MuziekTheaterkamp.
© Jim Bakkum
>Tara Hetharia Workshops Acteren en Zang 2019: KunstKamp Acteren week 3 en 6 KunstKamp DansMusical week 6 KunstKamp Zang week 3 Tara Hetharia is bij het grote publiek bekend geworden door haar rol van Wieteke in SpangaS. Voor SpangaS speelde Tara al in de musicals ‘The Lion King’ en ‘Les Miserables’ en zong ze bij ‘Kinderen voor Kinderen.’  Tara kun je ook kennen van haar rollen in de  films ‘Hart Beat’, ‘Pestkop’ en ‘Mijn vader is een detective.’ Voor de film Hart Beat zong Tara in haar rol van Amy ook het liedje ‘Everybody’s Free’ in voor de soundtrack. Naast acteren en zingen spreekt dit multitalent ook nog stemmetjes in voor meerdere series en films zoals ‘Verhekst’ en ‘Pokémon’. Tara studeert momenteel aan de Toneelacademie van Maastricht. Tara komt in 2019 les geven in kampweken 3 en 6 bij het Acteerkamp, DansMusicalkamp en het Zangkamp.
Schrijf je nu in Schrijf je nu in Schrijf je nu in Schrijf je nu in Schrijf je nu in Schrijf je nu in
© 2020 Theaterschool MyDreams, onderdeel van MET MyDreams   Alle rechten voorbehouden       E-mail: info@kunstkampen.nl gs: zomerkamp zomerkampen 2016 kinderkamp jeugdkamp tienerkamp sportkamp theaterkamp kinderkamp jeugdkamp musicalkampen zanglessen musicalkamp muziekkamp hiphopkamp zangkamp acteerkamp filmkamp toneelkamp muziektheaterkamp theaterkampen  acteerkampen vakantiekampen dans kamp dansen workshops zomervakantie kampen dancecamp muziektheater acteren zang zingen onvergetelijke kampen danskampen zomerstages toneelschool dansschool zomercursus zomerprogramma zomerrooster theaterstage dansstage jeugdvakantie kindervakantie tienerkamp kunstkampen kunstkamp mydreams theaterschool jongens meiden musicalcamp hiphop zomerstage BN’ers danskamp jeugdkampen muziekkamp muziekschool musical summerschool zomerschool zangkampen acteerkampen dans en musical balletkamp hiphopdanskampen hiphopkamp muziekkampen zangschool  musical balletkamp hiphopdanskampen, hiphopkamp muziekkampen
MyDreams KunstKampen*

BN’ers 2019

> Op ieder zomerkamp krijg je drie gastworkshops van bekende artiesten! Hieronder zie je de BN’ers die afgelopen zomer te gast waren.
Inschrijfformulier Inschrijfformulier
Gek op theater? Dan zijn dit de leukste zomerkampen voor jou in Nederland!
>Bruno Prent Workshops Acteren en Rap 2019: KunstKamp Acteren week 1 en 2 KunstKamp DansMusical week 1 KunstKamp MuziekTheater week 2 Bruno Prent is bij het grote publiek bekend als Dylan King uit SpangaS. Voor SpangaS speelde Bruno al een gastrol in Goede Tijden, Slechte Tijden. Naast Dylan in SpangaS speelt Bruno momenteel ook Jack in de NPO3-serie ‘de Slet van 6 VWO’. Bruno is niet alleen acteur maar hij maakt ook muziek en is zanger/rapper. Zo zong hij o.a. de titelsong voor ‘de Slet van 6 VWO’; ‘Het is al gebeurd’ en voor zijn debuutsingle ‘Je weet niks’ vloog hij naar Ibiza om daar zijn videoclip op te nemen. Naast acteren en muziek maken zie je Bruno ook regelmatig presenteren, hij is een vaste invaller voor het tv-programma Zapplive. Bruno komt in 2019 les geven in kampweken 1 en 2 bij het Acteerkamp, DansMusicalkamp  en het MuziekTheaterkamp.

>Tara Hetharia

Workshops Acteren en Zang 2019: KunstKamp Acteren week 3 en 6 KunstKamp DansMusical week 6 KunstKamp Zang week 3 Tara Hetharia is bij het grote publiek bekend gewoden door haar rol van Wieteke in SpangaS. Voor SpangaS speelde Tara al in de musicals ‘The Lion King’ en ‘Les Miserables’ en zong ze bij ‘Kinderen voor Kinderen.’  Tara kun je ook kennen van haar rollen in de  films ‘Hart Beat’, ‘Pestkop’ en ‘Mijn vader is een detective.’ Voor de film Hart Beat zong Tara in haar rol van Amy ook het liedje ‘Everybody’s Free’ in voor de soundtrack. Naast acteren en zingen spreekt dit multitalent ook nog stemmetjes in voor meerdere series en films zoals ‘Verhekst’ en  ‘Pokémon’. Tara studeert momenteel aan de Toneelacademie van Maastricht. Tara komt in 2019 les geven in kampweken 3 en 6 bij het Acteerkamp, DansMusicalkamp en het Zangkamp.

>Levi van Kempen

Workshops Acteren en Musical 2019: KunstKamp Acteren week 2 KunstKamp MuziekTheater week 2 Acteur en presentator Levi van Kempen begon al op jonge leeftijd in de musical Elisabeth en hij zong bij Kinderen voor Kinderen. Zijn grote doorbraak op tv kwam door de soapserie ‘Onderweg Naar Morgen.’ Levi is ook stemacteur en sprak heel veel tekenseries en films in, zoals ‘The Lego Ninjago Movie’ en ‘Hannah Montana’. Vorig jaar was Levi te zien in ‘GTST’ en als verslaggever bij de Amerikaanse ‘Dr. Phil.’ Levi speelde ook nog in grote musicals zoals ‘Grease’ en ‘Je Anne’. Dit seizoen speelt hij de hoofdrol in ‘All Stars de Musical’. Levi komt in 2019 les geven in kampweek 2 bij het Acteerkamp en het MuziekTheaterkamp. >Ginny Pauw Workshops Dans 2019: KunstKamp DansMusical week 5 KunstKamp HipHop week 5 Ginny Pauw heeft al voor heel veel grote tv-programma’s gedanst. Je zag haar o.a. in Dance Dance Dance en The Voice of Holland. In het buitenland werkte ze ook als danseres en werkte ze voor o.a. de Duitse Idols. Ginny deelde de afgelopen jaren het podium met heel veel artiesten, denk bijvoorbeeld aan The Ladies of Soul, Waylon, Anne-Marie en Kylie Minogue. Voor de show ‘Let’s Dance’ was Ginny naast danseres ook de assistent-choreograaf van Timor Steffens. Momenteel is Ginny Pauw de choreograaf voor Buddy Vedder. Zij maakte de choreografieën voor zijn laatste twee videoclips. Ginny komt in 2019 les geven in kampweek 5  bij het DansMusicalkamp en het HipHopkamp. >Davy Denkers Workshop Dans 2019: KunstKamp HipHop week 5 Davy Denkers ook wel bekend als Fro-Fro volgde de Urban Dance opleiding in Arnhem. Davy won met zijn eerste crew grote prijzen zoals de ‘World of Dance Europe’. Na zijn oleiding tourde Davy met ‘Blaze the show’ door Europa en danste ook in Qatar. Davy heeft zijn eigen dansstudio ‘URBAN PARK’. Momenteel danst Davy in de crew Avant Garde Collective. De bekende dansgroep danste o.a. bij ‘The Voice of Holland’ en wonnen de tv- programma’s ‘Battle on the dancefloor’ en ‘Time to Dance.’ Bekijk hier hun finale optreden van het laatste programma. Davy is te zien in de nieuwste videoclip van DJ Armin van Buuren, Lonely for you. En je kunt Davy ook spotten in de videoclips van Buddy Vedder en Ben Saunders. Davy komt in 2019 les geven in kampweek 5  bij het HipHopkamp. >Herrold Anakotta Workshop Dans 2019: KunstKamp HipHop week 5 Herrold ook wel bekend als Herrie the robot begon pas na zijn opleiding met dansen maar stond toen wel al snel op het wereldkampioenschap HipHop International in Las Vegas. Herrold deed mee aan het tv-programma ‘So You Think You Can Dance’ en won met het door Vincent Vianen samengestelde danscrew het tv-programma ‘The Ultimate Dance Battle’. Momenteel danst Herrold in de crew Avant Garde Collective, de crew die hij zelf oprichte. De bekende dansgroep danste o.a. bij ‘The Voice of Holland’ en wonnen de tv- programma’s ‘Battle on the dancefloor’ en ‘Time to Dance.’ Bekijk hier hun finale optreden van het laatste programma. Herrold komt in 2019 les geven in kampweek 5 bij het HipHopkamp.

>Jolijn Henneman

Workshops Acteren en Zang 2019: KunstKamp Acteren week 3 en 6 KunstKamp Zang week 3 KunstKamp DansMusical week 6 Actrice Jolijn Henneman werd bekend door de rol van Elin/Becky in Nieuwe Tijden en GTST. Je kunt Jolijn ook kennen van haar rol in de populaire film Misfit. Voor haar grote doorbraak speelde ze Prinses Linde in de populaire Studio 100 productie Prinsessia. Jolijn speelde ook in de musicals Doornroosje en Grease. Vorig jaar was Jolijn te zien in Showponies, een show van Alex Klaassen. Dit seizoen speelt ze de hoofdrol in Mamma Mia! Jolijn komt in 2019 les geven in kampweken 3 en 6 bij het Acteerkamp, Zangkamp en DansMusicalkamp.

>Sterre van Woudenberg

Workshops Acteren en Musical 2019: KunstKamp Acteren week 1 KunstKamp DansMusical week 1 en 5 Actrice Sterre van Woudenberg is bekend door de rol van Nola in Brugklas. Dit jaar speelde ze ook de hoofdrol in de bioscoopfilm ‘Brugklas: de tijd van m’n leven’. Voor die tijd volgde Sterre diverse workshops bij o.a. Pia Douwes en Hugo Metsers. Sterre was voor haar tv-doorbraak in Brugklas te zien in de zang- en dansshow Jeans Teenz. Ook speelde Sterre diverse grote rollen in musicalproducties van Tim Koldenhof, zoals Wicked en Legally Blonde. Sterre komt in 2019 les geven in kampweken 1 en 5  bij het Acteerkamp en  DansMusicalkamp. >Ridder van Kooten Workshop Musical 2019: KunstKamp MuziekTheater week 4 Ridder van Kooten werd wereldwijd bekend bekend door zijn rol in de Disneyfilm ‘Tini: Het nieuwe leven van Violetta’. Voor die tijd speelde hij al in Jonge Garde, Brugklas, The Passion en SpangaS. In Nederland werd hij ook bekend bij het volwassen publiek door zijn rol in de serie ‘Nieuwe Tijden’. Ridder is niet alleen een acteur, hij is ook zanger. Als kind speelde hij al in de musicals ‘The Sound of Music’ en ‘Dr. Dolittle’. In ‘Tina de Musical’ had hij voor het eerst een volwassen hoofdrol te pakken. Volgend seizoen speel Ridder een hoofdrol in de musical ‘Pijnstillers. Ridder komt in 2019 les geven in kampweek 4 bij het MuziekTheaterkamp. >Dilan Yurdakul Workshops Acteren 2019: KunstKamp Acteren week 1 KunstKamp DansMusical week 1 Dilan Yurdakul is bij het grote publiek bekend geworden door haar rol van Aysen in Goede Tijden, Slechte Tijden. Voor GTST speelde Dilan al in diverse theaterproducties. Voor die theaterliefde heeft ze nu ook een korte pauze genomen van GTST. Vanaf 2019 is Dilan twee jaar lang onderdeel van de nieuwe makersregeling, ondersteund door het Fonds Podiumkunsten, en zal ze twee producties maken. Dilan schreef, produceerde en speelde al eerder in ‘Dorian Gray’, ‘Carmen’ en ‘Bekentenis van een Jong Meisje’ . En Dilan speelde in een productie van NTGent in de voorstelling Sneeuw. Dilan komt in 2019 les geven in kampweek 1 bij het Acteerkamp en DansMusicalkamp.

>May Hollerman

Workshops Acteren en Musical 2019: KunstKamp Acteren week 6 KunstKamp DansMusical week 5 en 6 Actrice en zangeres May Hollerman werd bekend door de rol van Selma in de serie Brugklas. May speelde Selma niet alleen in de serie maar ook in de film ‘Brugklas: de tijd van mijn leven.’ En in het nieuwe schooljaar zal May rondtouren door Nederland met  ‘Brugklas de Musical’. Die musical zal niet de eerste keer zijn dat May zingend te horen is want ze zong ook al de titelsong ‘Good day’ voor de bioscoopfilm ‘Elvy's Wereld: So Ibiza!’. May speelde de hoofdrol van Elvy in de film. May acteert, danst en zingt al van kleins af aan en deed haar middelbare school aan de TheaterHavo van Rotterdam. May komt in 2019 les geven in kampweken 5 en 6  bij het Acteerkamp en  DansMusicalkamp.

>Tommie Christiaan

Workshops Acteren, Dans en Zang 2019: KunstKamp Acteren week 2 KunstKamp MuziekTheater week 2 en 4 KunstKamp Dans week 4 Musicalster Tommie Christiaan werd bekend door zijn hoofdrollen in o.a. de musicals Zorro, Grease, Hair en ‘On Your Feet.’ In de afgelopen jaren was Tommie ook op tv te zien in ‘De Beste Zangers van Nederland en in ‘The Voice of Holland.’ Daarnaast kunnen jullie deze acteur/danser/zanger ook nog kennen van de films ‘Afblijven’ en ‘Dansen op de vulkaan.’ Tommie studeerde zelf aan ‘Dansacademie Lucia Marthas’. In 2018 speelde Tommie de hoofdrol in ‘The Passion’ en dit seizoen tourde hij rond met zijn solo theatershow ‘In een ander licht’. Tommie bracht dit jaar ook een EP uit ‘Zoveel Liefde’. Tommie komt in 2019 les geven in kampweken 2 en 4 bij het Acteerkamp, Danskamp en MuziekTheaterkamp. >Cecilia Adorée Workshops Acteren en Zang 2019: KunstKamp Acteren week 3 KunstKamp Zang week 3 Actrice en zangeres Cecilia Adorée is bij het grote publiek bekend geworden door haar rol van Tiffy in ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’ en ‘Nieuwe Tijden’. Voor ‘Nieuwe Tijden’ speelde Cecilia o.a. mee in Dokter Deen, Filkken Maastricht en de film Bluf. Cecilia is afgestudeerd aan de MuziekTheater opleiding van Codarts. In Nederland speelde ze in de musical Soldaat van Oranje’ en in een productie voor het RO-Theater. Cecilia speelde ook in Life of Times van The National Theatre of New York. Als zangeres vormt ze een muzikaal duo met Amir Swaab en zingt ze in de groep Fenominals. Cecilia komt in 2019 les geven in kampweek 3 bij het Acteerkamp en het Zangkamp.

>Juvat Westendorp

Workshops Acteren en Dans 2019: KunstKamp Dans week 4 KunstKamp MuziekTheater week 4 Acteur en danser Juvat Westendorp werd bij het grote publiek bekend door zijn deelname aan ‘So You Think You Can Dance’. Na dit dansprogramma kreeg Juvat al snel aanbiedingen om te gaan acteren in tv-series. Juvat was als danser o.a. te zien bij het Scapino Ballet en het dansgezelschap van Isabelle Beernaert. Hij heeft ook zijn eigen dansschool; ‘Juvat Dance Academy’ in Zaandam. Momenteel richt Juvat zich vooral op zijn acteercarrière. Hij was te zien in ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’, en in de films ‘Tuintje in mijn hart’ en ‘Onze Jongens’. Binnenkort zal hij in de bioscoop te zien zijn in de film ‘Onze Jongens in Miami’. Juvat komt in 2019 les geven in kampweek 4  bij het Danskamp en MuziekTheaterkamp. >Niels van den Heuvel Workshop Dans 2019: KunstKamp Dans week 4 Danser Niels van den Heuvel werd bekend in Nederland en België door zijn deelname aan ‘So You Think You Can Dance’. Voor die tijd zat hij al in de dansgroep ‘Furious Flow’ met o.a. Juvat Westendorp. Hij was choreograaf voor tv programma’s zoals “Junior Dance”, “Junior Songfestival” en voor artiesten zoals Sharon Doorson en Glennis Grace. Sinds 2014 woont Niels in de Verenigde Staten, daar danste hij jaren als hoofdpersonage/Dance character “The Walrus” voor Cirque du Soleil. In Amerika heeft Niels inmiddels een mooie carrière opgebouwd, hij was als danser o.a. te zien bij  ‘America’s Got Talent’ en de ‘Latin American Music Awards. En momenteel is Niels danser voor niemand minder dan zangers Ricky Martin en Chayanne. Niels komt in 2019 les geven in kampweek 4 bij het Danskamp.
© Masha Osipova
© Ruud Pos
© Jim Bakkum