© 2019 Theaterschool MyDreams, onderdeel van MET MyDreams   Alle rechten voorbehouden       E-mail: info@kunstkampen.nl Tags: zomerkamp zomerkampen 2016 kinderkamp jeugdkamp tienerkamp sportkamp theaterkamp kinderkamp jeugdkamp musicalkampen zanglessen danskamp musicalkamp muziekkamp hiphopkamp zangkamp acteerkamp filmkamp toneelkamp muziektheaterkamp theaterkampen  acteerkampen vakantiekampen dans kamp dansen workshops zomervakantie kampen dancecamp muziektheater acteren zang zingen onvergetelijke kampen danskampen zomerstages toneelschool dansschool zomercursus zomerprogramma zomerrooster theaterstage dansstage jeugdvakantie kindervakantie tienerkamp danskampen vlogkamp kunstkampen kunstkamp mydreams theaterschool woordkunst musicalcamp hiphop zomerstage BN’ers danskamp jeugdkampen muziekkamp muziekschool musical summerschool zomerschool zangkampen acteerkampen dans en musical balletkamp hiphopdanskampen hiphopkamp muziekkampen zangschool
MyDreams KunstKampen

BN’ers 2019

> Op ieder zomerkamp krijg je drie gastworkshops van bekende artiesten! De BN’ers voor 2019 komen in de komende maanden online.
Schrijf je nu in Schrijf je nu in
Gek op theater? Dan zijn dit de leukste zomerkampen voor jou in Nederland! 10 JAAR MyDreams!                                                           

BN’ers Zomerkampen 2019

Volg alle informatie over de BN’er workshops op onze Instagrampagina: http://www.instagram.com/kunstkamp en Facebookpagina: http://www.facebook.com/kunstkampen

>Stephanie van Eer

Workshop Acteren en Dans 2019: KunstKamp MuziekTheater week 4 KunstKamp Dans week 4 KunstKamp DansMusical week 5 Actrice en presentatrice Stephanie van Eer werd bekend door haar rol van  Shirley in SpangaS. Voordat Stephanie in SpangaS te zien was speelde ze al in de musicals ‘The Lion King’, ‘Pinokkio’ en ‘Amandla, Madela’. De steeds populairder wordende actrice speelde onlangs ook grote rollen in de populaire films ‘Kappen’ en ‘Hart Beat’. Momenteel speelt Stephanie in ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’ en is ze de presentatrice van de Kids Top 20. Voor dat laatste tv-programma nam ze onlangs ook het liedje ‘Allang’ op. Stephanie komt in 2019 les geven in kampweken 4 en 5 bij het Danskamp, MuziekTheaterkamp en DansMusicalkamp.

Video:

> Bekijk op ons YouTubekanaal MyDreamsNL filmpjes van voorgaande jaren.
>Bruno Prent Workshops Acteren en Rap 2019: KunstKamp Acteren week 1 en 2 KunstKamp DansMusical week 1 KunstKamp MuziekTheater week 2 Bruno Prent is bij het grote publiek bekend als Dylan King uit SpangaS. Voor SpangaS speelde Bruno al een gastrol in Goede Tijden, Slechte Tijden. Naast Dylan in SpangaS speelt Bruno momenteel ook Jack in de NPO3-serie ‘de Slet van 6 VWO’. Bruno is niet alleen acteur maar hij maakt ook muziek en is zanger/rapper. Zo zong hij o.a. de titelsong voor ‘de Slet van 6 VWO’; ‘Het is al gebeurd’ en voor zijn debuutsingle ‘Je weet niks’ vloog hij naar Ibiza om daar zijn videoclip op te nemen. Naast acteren en muziek maken zie je Bruno ook regelmatig presenteren, hij is een vaste invaller voor het tv-programma Zapplive. Bruno komt in 2019 les geven in kampweken 1 en 2 bij het Acteerkamp, DansMusicalkamp en het MuziekTheaterkamp. >Ginny Pauw Workshops Dans 2019: KunstKamp Dans week 4 KunstKamp DansMusical week 5 KunstKamp HipHop week 5 Ginny Pauw heeft al voor heel veel grote tv-programma’s gedanst. Je zag haar o.a. in Dance Dance Dance en The Voice of Holland. In het buitenland werkte ze ook als danseres en werkte ze voor o.a. de Duitse Idols. Ginny deelde de afgelopen jaren het podium met heel veel artiesten, denk bijvoorbeeld aan The Ladies of Soul, Waylon, Anne-Marie en Kylie Minogue. Voor de show ‘Let’s Dance’ was Ginny naast danseres ook de assistent-choreograaf van Timor Steffens. Momenteel is Ginny Pauw de choreograaf voor Buddy Vedder. Zij maakte de choreografieën voor zijn laatste twee videoclips. Ginny komt in 2019 les geven in kampweken 4 en 5 bij het Danskamp, DansMusicalkamp en het HipHopkamp.

>Levi van Kempen

Workshops Acteren en Musical 2019: KunstKamp Acteren week 2 KunstKamp MuziekTheater week 2 Acteur en presentator Levi van Kempen begon al op jonge leeftijd in de musical Elisabeth en hij zong bij Kinderen voor Kinderen. Zijn grote doorbraak op tv kwam door de soapserie ‘Onderweg Naar Morgen.’ Levi is ook stemacteur en sprak heel veel tekenseries en films in, zoals ‘The Lego Ninjago Movie’ en ‘Hannah Montana’. Vorig jaar was Levi te zien in ‘GTST’ en als verslaggever bij de Amerikaanse ‘Dr. Phil.’ Levi speelde ook nog in grote musicals zoals ‘Grease’ en ‘Je Anne’. Dit seizoen speelt hij de hoofdrol in ‘All Stars de Musical’. Levi komt in 2019 les geven in kampweek 2 bij het Acteerkamp en het MuziekTheaterkamp.
Schrijf je nu in Schrijf je nu in
10 jaar mydreams
Klik hier om te zien wie er in 2018 te gast waren.
>Tara Hetharia Workshops Acteren en Zang 2019: KunstKamp Acteren week 3 en 6 KunstKamp DansMusical week 6 KunstKamp Zang week 3 Tara Hetharia is bij het grote publiek bekend gewoden door haar rol van Wieteke in SpangaS. Voor SpangaS speelde Tara al in de musicals ‘The Lion King’ en ‘Les Miserables’ en zong ze bij ‘Kinderen voor Kinderen.’  Tara kun je ook kennen van haar rollen in de  films ‘Hart Beat’, ‘Pestkop’ en ‘Mijn vader is een detective.’ Voor de film Hart Beat zong Tara in haar rol van Amy ook het liedje ‘Everybody’s Free’ in voor de soundtrack. Naast acteren en zingen spreekt dit multitalent ook nog stemmetjes in voor meerdere series en films zoals ‘Verhekst’ en ‘Pokémon’. Tara studeert momenteel aan de Toneelacademie van Maastricht. Tara komt in 2019 les geven in kampweken 3 en 6 bij het Acteerkamp, DansMusicalkamp en het Zangkamp.

>Jolijn Henneman

Workshops Acteren en Zang 2019: KunstKamp Acteren week 3 en 6 KunstKamp Zang week 3 KunstKamp DansMusical week 6 Actrice Jolijn Henneman werd bekend door de rol van Elin/Becky in Nieuwe Tijden en GTST. Je kunt Jolijn ook kennen van haar rol in de populaire film Misfit. Voor haar grote doorbraak speelde ze Prinses Linde in de populaire Studio 100 productie Prinsessia. Jolijn speelde ook in de musicals Doornroosje en Grease. Vorig jaar was Jolijn te zien in Showponies, een show van Alex Klaassen. Dit seizoen speelt ze de hoofdrol in Mamma Mia! Jolijn komt in 2019 les geven in kampweken 3 en 6 bij het Acteerkamp, Zangkamp en DansMusicalkamp.
>Davy Denkers Workshop Dans 2019: KunstKamp HipHop week 5 Davy Denkers ook wel bekend als Fro-Fro volgde de Urban Dance opleiding in Arnhem. Davy won met zijn eerste crew grote prijzen zoals de ‘World of Dance Europe’. Na zijn oleiding tourde Davy met ‘Blaze the show’ door Europa en danste ook in Qatar. Davy heeft zijn eigen dansstudio ‘URBAN PARK’. Momenteel danst Davy in de crew Avant Garde Collective. De bekende dansgroep danste o.a. bij ‘The Voice of Holland’ en wonnen de tv-programma’s ‘Battle on the dancefloor’ en ‘Time to Dance.’ Bekijk hier hun finale optreden van het laatste programma. Davy is te zien in de nieuwste videoclip van DJ Armin van Buuren, Lonely for you. En je kunt Davy ook spotten in de videoclips van Buddy Vedder en Ben Saunders. Davy komt in 2019 les geven in kampweek 5  bij het HipHopkamp.
>Herrold Anakotta Workshop Dans 2019: KunstKamp HipHop week 5 Herrold ook wel bekend als Herrie the robot begon pas na zijn opleiding met dansen maar stond toen wel al snel op het wereldkampioenschap HipHop International in Las Vegas. Herrold deed mee aan het tv-programma ‘So You Think You Can Dance’ en won met het door Vincent Vianen samengestelde danscrew het tv-programma ‘The Ultimate Dance Battle’. Momenteel danst Herrold in de crew Avant Garde Collective, de crew die hij zelf oprichte. De bekende dansgroep danste o.a. bij ‘The Voice of Holland’ en wonnen de tv-programma’s ‘Battle on the dancefloor’ en ‘Time to Dance.’ Bekijk hier hun finale optreden van het laatste programma. Herrold komt in 2019 les geven in kampweek 5  bij het HipHopkamp.

>Sterre van Woudenberg

Workshops Acteren en Musical 2019: KunstKamp Acteren week 1 KunstKamp DansMusical week 1 en 5 Actrice Sterre van Woudenberg is bekend door de rol van Nola in Brugklas. Dit jaar speelde ze ook de hoofdrol in de bioscoopfilm ‘Brugklas: de tijd van m’n leven’. Voor die tijd volgde Sterre diverse workshops bij o.a. Pia Douwes en Hugo Metsers. Sterre was voor haar tv-doorbraak in Brugklas te zien in de zang- en dansshow Jeans Teenz. Ook speelde Sterre diverse grote rollen in musicalproducties van Tim Koldenhof, zoals Wicked en Legally Blonde. Sterre komt in 2019 les geven in kampweken 1 en 5  bij het Acteerkamp en DansMusicalkamp.
© 2019 Theaterschool MyDreams, onderdeel van MET MyDreams   Alle rechten voorbehouden       E-mail: info@kunstkampen.nl gs: zomerkamp zomerkampen 2016 kinderkamp jeugdkamp tienerkamp sportkamp theaterkamp kinderkamp jeugdkamp musicalkampen zanglessen musicalkamp muziekkamp hiphopkamp zangkamp acteerkamp filmkamp toneelkamp muziektheaterkamp theaterkampen  acteerkampen vakantiekampen dans kamp dansen workshops zomervakantie kampen dancecamp muziektheater acteren zang zingen onvergetelijke kampen danskampen zomerstages toneelschool dansschool zomercursus zomerprogramma zomerrooster theaterstage dansstage jeugdvakantie kindervakantie tienerkamp kunstkampen kunstkamp mydreams theaterschool jongens meiden musicalcamp hiphop zomerstage BN’ers danskamp jeugdkampen muziekkamp muziekschool musical summerschool zomerschool zangkampen acteerkampen dans en musical balletkamp hiphopdanskampen hiphopkamp muziekkampen zangschool  musical balletkamp hiphopdanskampen, hiphopkamp muziekkampen
MyDreams KunstKampen*

BN’ers 2019

> Op ieder zomerkamp krijg je drie gastworkshops van bekende artiesten! De BN’ers voor 2019 komen in de komende maanden online.
Inschrijfformulier Inschrijfformulier
Gek op theater? Dan zijn dit de leukste zomerkampen voor jou in Nederland!
>Bruno Prent Workshops Acteren en Rap 2019: KunstKamp Acteren week 1 en 2 KunstKamp DansMusical week 1 KunstKamp MuziekTheater week 2 Bruno Prent is bij het grote publiek bekend als Dylan King uit SpangaS. Voor SpangaS speelde Bruno al een gastrol in Goede Tijden, Slechte Tijden. Naast Dylan in SpangaS speelt Bruno momenteel ook Jack in de NPO3-serie ‘de Slet van 6 VWO’. Bruno is niet alleen acteur maar hij maakt ook muziek en is zanger/rapper. Zo zong hij o.a. de titelsong voor ‘de Slet van 6 VWO’; ‘Het is al gebeurd’ en voor zijn debuutsingle ‘Je weet niks’ vloog hij naar Ibiza om daar zijn videoclip op te nemen. Naast acteren en muziek maken zie je Bruno ook regelmatig presenteren, hij is een vaste invaller voor het tv-programma Zapplive. Bruno komt in 2019 les geven in kampweken 1 en 2 bij het Acteerkamp, DansMusicalkamp  en het MuziekTheaterkamp.

>Tara Hetharia

Workshops Acteren en Zang 2019: KunstKamp Acteren week 3 en 6 KunstKamp DansMusical week 6 KunstKamp Zang week 3 Tara Hetharia is bij het grote publiek bekend gewoden door haar rol van Wieteke in SpangaS. Voor SpangaS speelde Tara al in de musicals ‘The Lion King’ en ‘Les Miserables’ en zong ze bij ‘Kinderen voor Kinderen.’  Tara kun je ook kennen van haar rollen in de  films ‘Hart Beat’, ‘Pestkop’ en ‘Mijn vader is een detective.’ Voor de film Hart Beat zong Tara in haar rol van Amy ook het liedje ‘Everybody’s Free’ in voor de soundtrack. Naast acteren en zingen spreekt dit multitalent ook nog stemmetjes in voor meerdere series en films zoals ‘Verhekst’ en  ‘Pokémon’. Tara studeert momenteel aan de Toneelacademie van Maastricht. Tara komt in 2019 les geven in kampweken 3 en 6 bij het Acteerkamp, DansMusicalkamp en het Zangkamp.

>Levi van Kempen

Workshops Acteren en Musical 2018: KunstKamp Acteren week 2 KunstKamp MuziekTheater week 2 Acteur en presentator Levi van Kempen begon al op jonge leeftijd in de musical Elisabeth en hij zong bij Kinderen voor Kinderen. Zijn grote doorbraak op tv kwam door de soapserie ‘Onderweg Naar Morgen.’ Levi is ook stemacteur en sprak heel veel tekenseries en films in, zoals ‘The Lego Ninjago Movie’ en ‘Hannah Montana’. Vorig jaar was Levi te zien in ‘GTST’ en als verslaggever bij de Amerikaanse ‘Dr. Phil.’ Levi speelde ook nog in grote musicals zoals ‘Grease’ en ‘Je Anne’. Dit seizoen speelt hij de hoofdrol in ‘All Stars de Musical’. Levi komt in 2019 les geven in kampweek 2 bij het Acteerkamp en het MuziekTheaterkamp. >Ginny Pauw Workshops Dans 2019: KunstKamp Dans week 4 KunstKamp DansMusical week 5 KunstKamp HipHop week 5 Ginny Pauw heeft al voor heel veel grote tv-programma’s gedanst. Je zag haar o.a. in Dance Dance Dance en The Voice of Holland. In het buitenland werkte ze ook als danseres en werkte ze voor o.a. de Duitse Idols. Ginny deelde de afgelopen jaren het podium met heel veel artiesten, denk bijvoorbeeld aan The Ladies of Soul, Waylon, Anne-Marie en Kylie Minogue. Voor de show ‘Let’s Dance’ was Ginny naast danseres ook de assistent-choreograaf van Timor Steffens. Momenteel is Ginny Pauw de choreograaf voor Buddy Vedder. Zij maakte de choreografieën voor zijn laatste twee videoclips. Ginny komt in 2019 les geven in kampweken 4 en 5 bij het Danskamp, DansMusicalkamp en het HipHopkamp. >Davy Denkers Workshop Dans 2019: KunstKamp HipHop week 5 Davy Denkers ook wel bekend als Fro-Fro volgde de Urban Dance opleiding in Arnhem. Davy won met zijn eerste crew grote prijzen zoals de ‘World of Dance Europe’. Na zijn oleiding tourde Davy met ‘Blaze the show’ door Europa en danste ook in Qatar. Davy heeft zijn eigen dansstudio ‘URBAN PARK’. Momenteel danst Davy in de crew Avant Garde Collective. De bekende dansgroep danste o.a. bij ‘The Voice of Holland’ en wonnen de tv- programma’s ‘Battle on the dancefloor’ en ‘Time to Dance.’ Bekijk hier hun finale optreden van het laatste programma. Davy is te zien in de nieuwste videoclip van DJ Armin van Buuren, Lonely for you. En je kunt Davy ook spotten in de videoclips van Buddy Vedder en Ben Saunders. Davy komt in 2019 les geven in kampweek 5  bij het HipHopkamp. >Herrold Anakotta Workshop Dans 2019: KunstKamp HipHop week 5 Herrold ook wel bekend als Herrie the robot begon pas na zijn opleiding met dansen maar stond toen wel al snel op het wereldkampioenschap HipHop International in Las Vegas. Herrold deed mee aan het tv-programma ‘So You Think You Can Dance’ en won met het door Vincent Vianen samengestelde danscrew het tv-programma ‘The Ultimate Dance Battle’. Momenteel danst Herrold in de crew Avant Garde Collective, de crew die hij zelf oprichte. De bekende dansgroep danste o.a. bij ‘The Voice of Holland’ en wonnen de tv- programma’s ‘Battle on the dancefloor’ en ‘Time to Dance.’ Bekijk hier hun finale optreden van het laatste programma. Herrold komt in 2019 les geven in kampweek 5 bij het HipHopkamp.

>Stephanie van Eer

Workshop Acteren en Dans 2019: KunstKamp Dans week 4 KunstKamp MuziekTheater week 4 KunstKamp DansMusical week 5 Actrice en presentatrice Stephanie van Eer werd bekend door haar rol van  Shirley in SpangaS. Voordat Stephanie in SpangaS te zien was speelde ze al in de musicals ‘The Lion King’, ‘Pinokkio’ en ‘Amandla, Madela’. De steeds populairder wordende actrice speelde onlangs ook grote rollen in de populaire films ‘Kappen’ en ‘Hart Beat’. Momenteel speelt Stephanie in ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’ en is ze de presentatrice van de Kids Top 20. Voor dat laatste tv-programma nam ze onlangs ook het liedje ‘Allang’ op. Stephanie komt in 2019 les geven in kampweken 4 en 5 bij het Danskamp, MuziekTheaterkamp en DansMusicalkamp.

>Jolijn Henneman

Workshops Acteren en Zang 2019: KunstKamp Acteren week 3 en 6 KunstKamp Zang week 3 KunstKamp DansMusical week 6 Actrice Jolijn Henneman werd bekend door de rol van Elin/Becky in Nieuwe Tijden en GTST. Je kunt Jolijn ook kennen van haar rol in de populaire film Misfit. Voor haar grote doorbraak speelde ze Prinses Linde in de populaire Studio 100 productie Prinsessia. Jolijn speelde ook in de musicals Doornroosje en Grease. Vorig jaar was Jolijn te zien in Showponies, een show van Alex Klaassen. Dit seizoen speelt ze de hoofdrol in Mamma Mia! Jolijn komt in 2019 les geven in kampweken 3 en 6 bij het Acteerkamp, Zangkamp en DansMusicalkamp.

>Sterre van Woudenberg

Workshops Acteren en Musical 2019: KunstKamp Acteren week 1 KunstKamp DansMusical week 1 en 5 Actrice Sterre van Woudenberg is bekend door de rol van Nola in Brugklas. Dit jaar speelde ze ook de hoofdrol in de bioscoopfilm ‘Brugklas: de tijd van m’n leven’. Voor die tijd volgde Sterre diverse workshops bij o.a. Pia Douwes en Hugo Metsers. Sterre was voor haar tv-doorbraak in Brugklas te zien in de zang- en dansshow Jeans Teenz. Ook speelde Sterre diverse grote rollen in musicalproducties van Tim Koldenhof, zoals Wicked en Legally Blonde. Sterre komt in 2019 les geven in kampweken 1 en 5  bij het Acteerkamp en  DansMusicalkamp.